Контакт

Макпрогрес доо
ул. Војдан Чернодрински бр.8,
2310 Виницa

+ 389 33 36 22 89
+ 389 33 36 22 99

info@makprogres.com.mk

Facebook

["error","The access token could not be decrypted"]
5 years ago
Photos from Fantasia's post

Вчера имаме една прекрасна дружба со дечињата од СОС Детско село Македонија. ? Изработувавме празнични ... See more

« 1 of 10 »

Newsletter

Со претплатата се согласувате да добивате информации за новостите околу сите производи на Макпрогрес.